e
Banner

Etiketler: kaan aydın



Deprem lojistiği nasıl etkiledi?


Yayın: 01-03-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış ve Likitten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aydın, büyük çapta meydana gelen doğal afetlerin ardından ilk olarak yaşadığı ve etkisi altına aldığı bölgeye ikinci olarak ise sektör üzerinde bırakacağı etkilere odaklanılması gerektiğini dile getiriyor.




BATI Innovative Logistics Avrupa’da ofis sayını arttıracak


Yayın: 16-03-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, 2023 yılı hedefleri özelinde çalışmalarına devam ediyor. Gündeminde uluslararası alanda adından söz ettirmek, Almanya, İtalya ve Amerika ofislerinden sonra Avrupa ofis sayısını artırmak olan marka dijitalleşme üzerine de büyük yatırımlar yapıyor. 




BATI Innovative Logistics, Ro-Ro ve proje taşımacılığı hizmetleriyle lokasyon sayısını artıracak



Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan BATI Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere ekspres kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. BATI Innovative Logistics Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, “İtalya’da yaptığımız RO-RO ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda daha da ilerleyerek lokasyonlarımızı artırmayı ve küresel anlamda büyümeyi planlıyoruz” diyor.




Lider lojistik şirketlerinin stratejileri örnek oluşturuyor


Yayın: 06-09-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün lider şirketlerinin stratejileri, sektörel kararlar alırken ve yatırım yaparken önemli bir referans noktası haline geliyor.  




Değişen ticari düzenlemeler lojistik sektörünü nasıl etkileyecek?


Yayın: 27-09-2023
Kategori: Lojistik

BATI Innovative Logistics, lojistik sektöründe yaşanan değişen ticari düzenlemelerin, tedarik zinciri yönetimi ve uluslararası lojistik operasyonlar üzerinde nasıl bir etki yaratacağını inceleyerek sektörde öncü bir rol üstlenmeye devam ediyor. Şirket, bu değişikliklere hızla uyum sağlamak ve müşterilerine sorunsuz bir lojistik deneyim sunmak için gerekli önlemleri alıyor.